sergiu83 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 grzegorzmis, tylko nie zapomnij dać znać. Wiesz, dla potomności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Te motgumy płaskie nawet pięknie chodząPotwierdzam. U mnie już grubo ponad rok i nadal jak nóweczki. Zero smug lub skakania po szybie.Smuci mnie jednak fakt, gdyż motgumy są pokryte grafitem. Grafit się szybko ściera.Grafit jest dodany do samej gumy a nie tylko posypany z zewnątrz, więc nie ma obaw o starcie jego warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzmis Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Grafit jest dodany do samej gumy a nie tylko posypany z zewnątrz, więc nie ma obaw o starcie jego warstwy.to świetna wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommiB Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 cos Panowie chyba tych Motgumów to w ogole nie uzywacie a auto cala zime stalo w garazu :-P Wg wytrzymuja gora pol roku. Teraz chce przetestowac na wlasnej skorze ile warte sa Bosch Aero Twin 122zl komplet na Allegro. Wujek takie ma w MII, sam widzialem po 1.5 roku bardzo ladnie pracowaly, a auto caly czas pod chmurka. Zobaczymy jak bedzie u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 cos Panowie chyba tych Motgumów to w ogole nie uzywacie... Ja np.mam w dwóch autkach.Standardowo wymieniam 2 razy do roku(na jesień i na wiosnę).Za te pieniądze są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturWB Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Ja kupuję aAca wkłady. Cena od 5 do 8 zł. Grafitowane. Zakładam je na oryginalne pióra Valeo. Wytrzymują spokojnie 1 rok. Super ścierają, nic nie piszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Gdzie je kupujesz? i da się same wkłady wymienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megfan Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 no to ja też zapytam, czy ktoś korzystał z płaskich do meg II ph II: na allegro wybór taki: Valeo COMPACT Evolution CF6045 - 86 PLN: http://www.allegro.pl/item848992897_wycier...ne_2_ii_06.html DIPP ? 58 PLN: http://www.allegro.pl/item834647672_plaski...2_ii_od_06.html V-CAP View Max Plus - 65 PLN: http://www.allegro.pl/item838933981_plaski...ne_ii_2006.html ktoś jakiś taki model ma i zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 V-CAP guma dobra, natomiast stelaż słaby (blacha sprężynująca) - po zakupie musiałem sam dopasowywać. Valeo COMPACT wart swojej ceny, a i tak zbyt drogi - zakładasz i zbierają równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafir51 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 odświeżam temat: pojawiły się wycieraczki (chyba) polskiej firmy RIMO: http://www.allegro.pl/item843912558_plaski...e_ii_kombi.html ktoś ma, używa? Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 szafir51, ja mam takowe kupowałem w bricomarche za 14,99 sztuka, przed świętami, sprawują się nieźle akurat ten sam zestaw 600 i 450mm. Dłuższa ma tylko tendencje do poślizgu przy powrocie ale delikatne dogięcie jej pomaga (mam sceniczka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megfan Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 no to ja pojechałem grubo i kupiłem te valeo za 99 pln z przesyłką. raz kozie śmierć, może więcej nie kupię takich drogich, ale w sumie na te nowe rodzaje zaczepów, to najtaniej bym i tak kupił za ok 65 pln, w marketach widziałem tylko z adapterem na stare typ. działają super, tylko prawa końcówka prawej nie przylega do szyby w dolnym położeniu ramion. miałem tylko małą wątpliwość, gdyż są one dziwnie cienkie, i bez plastikowych zakończeń, tak jak oryginalne valeo, albo i badziewie z marketu (kupiłem takie krótsze do sienki za 32 pln komplet, są dość w porządku i do tego takie ładnie wykończone i grube). czy to normalne, że takie cienkie, czy może jakaś domoróbka pakowana w oryginalny karton? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 megfan, koleś z Lubina handluje (Allegro,giełda) Valeo,Boschem,Motgumem.Ja kupiłem u niego ostatnio Valeo Aero (płaskie) do Lagunki za 70zł.Następnym razem jak będziesz chciał kupic to zastukaj do mnie po namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megfan Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 a to chyba u niego kupiłem z tydzień temu wycieraczkę na tył (ul. kolejowa). ale do meganki na przód zawołał 100 za komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam. Kupiłem z allegro płaskie RIMO. Używam dopiero kilka dni, ale na razie są niezłe. Przy minusowych temperaturach bardzo ładnie zbierają z szyby, nie zostawiają smug i są ciche. Nie skrobią po szybie. Ciekawe jak długo wytrzymają, ale za tą cenę/35zł+przesyłka/ mogę wymieniać co pół roku. Pozdro. B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi