oper601 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 wiem bo sam takie mam zamontowane w swojej Meg Powiedz jak gra ten zestaw?? lepiej niż fabryczne?? Sam się zastanawiam nad tym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 oper601, powiem tak, melomanem nie jestem ale jak dla mnie to gra bardzo ładnie, a jeszcze lepiej jak zmienisz fabryczne radio... mi udało sie kupić radio Sony współpracujące z fabrycznym pilotem i wyświetlaczem, tak czy inaczej na pewno usłyszysz różnicę, a co najważniejsze montaż głośników trwa dosłownie 10min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 mi udało sie kupić radio Sony współpracujące z fabrycznym pilotem i wyświetlaczem A powiedz mi wyświetlacz i pilot działają Ci bez specjalnego adaptera? Jaki model radyjka posiadasz? Melomanem nie jestem więc każda poprawa dzwięku mnie usatysfakcjonuje ;) Czy prócz wymiany głośników przednich i radyjka coś jeszcze robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 oper601, tak działają bez adaptera, model radia to SONY GT-30RN. nic więcej na razie nie robiłem, przymierzam się do wygłuszenia przednich drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ten model Sony może i gra lepiej ale tylko ze względu na jego moc. Jakość dźwięku porównując do innych radii czy nawet fabrycznego jest dość przeciętna (do fabrycznego porównywalna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi