mariushdbk Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Cześć, Pewnego dnia pewien miły Pan swierdzając, że źle zaparkowałem samochód, postanowił dać mi nauczkę unosząć przednie wycieraczki. Nie wiedział jednak, że w Megane III można to zrobić tylko w trybie serwisowym. Niestety dla mnie, w magiczny sposób udało mu się wygiąć ramię wycieraczki od strony kierowcy w taki sposób, że pióro wycieraczki jest pod złym kątem względem szyby (podejrzewam, że powinien być to z grubsza kąt prosty). Wycieraczki przestały działać jak należy i mam w związku z tym pytanie, czy ktoś mógłby zrobić zdjęcie przedniej wycieraczki od strony kierowcy, tak żeby było na nim widać, jak pióro wycieraczki powinno być ułożone względem szyby i ogólnie żeby było widać wszystkie krzywizny w ramieniu wycieraczki. Chciałbym spróbować przywrócić ramię do pierwotnego stanu, a z tego co się zorientowałem nowe kosztuje około 200PLN. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 5 minut temu, mariushdbk napisał: Pewnego dnia pewien miły Pan swierdzając, że źle zaparkowałem samochód, postanowił dać mi nauczkę unosząć przednie wycieraczki. Jeżeli wiesz kto to jaki miałeś problem z tym żeby go pociągnąć do odpowiedzialności? Zdjęcia znajdziesz w tematach o wycieraczkach. Pamiętam, że tam są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariushdbk Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Sytuacja była jakieś 1,5 roku temu i wtedy myślałem, że ostatecznie jedyną szkodą było tylko uszkodzone pióro i za nie ten człowiek mi oddał pieniądze, ale dzisiaj kiedy założyłem pióro z miękką gumą wyszło, że coś jest jednak nie tak również z ramieniem. Sprawa odpowiedzialności za uszkodzenia już dawno jest więc zamknięta. Dzięki za pomoc, poszukam więc w tematach o wycieraczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi