Mateusz_lf Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Witam jestem nowym posiadaczem renault megane 3, nigdy wcześniej nie miałem styczności z renault. Moja sztukę posiadam od tygodnia i jest jeszcze na gwarancji producenta do końca września a pytanie mam odnośnie panelu klimatyzacji automatycznej tzn czy na tym panelu są podświetlane przyciski te nad i pod wyświetlaczem gdyż u mnie świeci tylko wyświetlacz i przyciski po włączeniu funkcji (pomarańczowa mała dioda) w nocy nie widać co wcisnąć. Dzięki za pomoc Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 (edytowane) Tak jest. Edytowane 7 Czerwca 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_lf Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 ok dzięki. Mogłem przypadkowo wyłączyć to podświetlenie czy nie ma takiej opcji? Bo radio też mam nie podświetlone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 (edytowane) Raczej nie ma opcji. Rozumiem, że światła masz zapalone No i sprawdź pokrętło od regulacji intensywności oświetlenia wnętrza, może ma wpływ (okolice lewego kolana). Edytowane 7 Czerwca 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_lf Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 wielkie dzięki ale nic nie pomogło i czeka mnie wizyta w aso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi