Mello3x Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Witam. Dzisiaj zauważyłem dymek z rury wydechowej jak żona odjeżdżała. Silnik 1.4 Tce LPG. Silnik nie był jeszcze rozgrzany. Od uruchomienia silnik po nocnym postoju przejechała może 1 km. Nie było go widać go podczas jazdy. Nie czuć spalin.To niebyły kłęby dymu. Na wolnych obrotach ani przy odpaleniu nie dymi. Co może być przyczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 1 godzinę temu, Mello3x napisał: Dzisiaj zauważyłem dymek z rury wydechowej jak żona odjeżdżała. Silnik 1.4 Tce LPG. Silnik nie był jeszcze rozgrzany. Następny wtryskiwacz gazowy leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mello3x Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Wydaje mi się, że to para wodna, bo jest to biały, czarny ani niebieski kolor. Padał deszcz cała noc 12 stopni. Duża wilgotność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi