bkris Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Komputer zawyża mi spalanie o około 1 litr i więcej. Proszę o porady co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Nie tylko u Ciebie, była już dyskusja na ten temat, rozwiązania nadal brak. U mnie też od pewnego czasu zawyża średnio o litr - im więcej jazdy po mieście, tym więcej zawyża. Po przejechaniu autostradą 800 km z prędkością 150 km/h zawyżył tylko o 0,4l. Można spróbować resetu przez odłączenie akumulatora na dłuższą chwilę, ale nie próbowałem czy coś to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAZI Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Właśnie czy jest sposób na tą przypadłość . Podpinam się pod temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi