ganire Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Wracają chłody i wraca stary temat szarpania na zimnym silniku. Wiem że sporo osób miało ten problem, czy został rozwiązany w jakimś ASO ? U mnie jak mantrę powtarzają, ze ten typ tak ma. W sumie jakiś duży kłopot to nie jest, jednak nowe auto to wszystko powinno być cacy (wiem - naiwniak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udało się coś załatwić z szarpaniem? mam tak samo na zimnym i ten sam silnik moze jakas nowa aktualizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 1 godzinę temu, PGR napisał: mam tak samo na zimnym i ten sam silnik, może jakas nowa aktualizacja? Tylko najnowsza aktualizacja softu może Was uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 a jest jakas do 1.6 115 sce ? na serwisie powiedzieli mi ze nic im nie wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi