ArturW Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Gdy wyjeżdżam z myjki to po otwarciu pokrywy bagażnika ze wszystkich możliwych dziur cieknie woda i to przeważnie do wnętrza bagażnika. Czy to tylko u mnie czy zdarza się to u innych użytkowników ? Przy zakupie serwis Renault zamontował kamerę cofania i zastanawiam się czy te przecieki nie są spowodowane ewentualnymi błędami przy montażu pokrywy bagażnika / Ponadto od samego początku widać wyraźne obtarcia lakieru na dolnej i górnej powierzchni bagażnika i pokrywy,. Gdy ten problem zgłosiłem w serwisie Renault to stwierdzono, że zbyt mocno zamykam pokrywę bagażnika i to jest tego powodem. mam trzecią Megankę i nigdy coś takiego mi się nie zdarzyło a pokrywa zamyka się sama , pod swoim ciężarem. Proszę o ewentualne spostrzeżenia i uwagi bo nie wiem co robić dalej a za pół roku minie gwarancja, pozdrawiam wzystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal92 Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Chyba powszechny problem wlewania się wody do bagażnika po otwarciu pokrywy. U mnie dzieje się to samo. Co do obcierania lakieru to nie zauważyłem u siebie takowego i moim zdaniem nie powinno się tak dziać nawet gdyby ktoś zbyt mocno zamykał klapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajkus1 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Widać w każdym serwisie Renault pracują debile. Ciekawe po co producent montuje odboje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi