Wiking Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 (edytowane) Hej, gdzie można zdobyć gumę, w której idą przewody do klapy bagażnika w Megane II Kombi? Sedan ma kompletnie inną. W ASO chyba z całą wiązką za kilkaset złotychj proponują. ;P Pasuje od innego auta coś? A może ktoś ma taką gumę? Mam nadzieję, że dział ok jest. Dzięki za odpowiedzi Edytowane 30 Września 2019 przez Wiking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3000 Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) ja do sedana zamówiłem w zwykłym sklepie motoryzacyjnym tą gumę, koszt już nie pamiętam około 20 złotych. do kombi też chyba powinni mieć.. Edytowane 2 Października 2019 przez 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiking Opublikowano 2 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 No właśnie sedan/hatchback bez problemu można dostać. A kombi - taki psikus - nigdzie nie sprzedają (nawet w ASO samodzielnej gumy nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi