piotr4225 Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Mam problem z komunikatem ,skontroluj poduszkę powietrzną w moim fluence 1.6 16v.Zapala się po dłuższym postoju, a po przejechaniu paru kilometrów gaśnie i już się nie pojawia. Skontrolowałem wtyczki pod siedzeniami i wszystko wydaje się, że jest ok. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Zacznij od podpięcia CLIPa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr4225 Opublikowano 11 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Jutro jadę do mechanika. Dam znać co wykazał clip. Komputer pokazał błąd poduszki pasażera. Przypomniało mi się, że sam wymieniałam filtr kabinowy i może podczas tego coś się poluzowało. Podczas wymiany nie zdejmowałem półki, tylko zrobiłem to na podstawie filmu z youtub. Zdejmuje się dolny panel tunelu od strony pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Przy wymianie filtra chyba wypinałeś wtyczkę od wyłącznika poduszki pasażera umieszczonego z boku deski. Może go nie podłączyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr4225 Opublikowano 11 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Przy wymianie filtra kabinowego nie odłączasz tego włącznika. Demontuje się panel tunelu od strony pasażera. Filtr jest głęboko w stronę kierowcy, więc trzeba się trochę nagimnastykować. Być może coś tam naruszyłem, bo nie mam małych dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salitator Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Proszę o info co było przyczyną. Zrobiłem to samo co piotr4225. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnam Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Ja miałem podobny problem z tym komunikatem, szczegóły w wątku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi