Griks Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Witam, szukam schematu za co odpowiedzialne są poszczególne piny we wtyczce od sterownika silnika. Czy posiada może ktoś taki schemat i mógłby się podzielić? Samochód to Megane I 1.9 dTI 2000 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Gdzieś mam taki schemat, wieczorem jak wrócę do domu to wrzucę go do tego tematu. To jest siknik F9Q 736? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwansterp Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Jedna czy dwie wtyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griks Opublikowano 13 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Silnik F9Q 736, jest to jedna szeroka wtyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Mam do tego silnika sterownik, postaram się zamieścić schemat. Tak jak obiecałem, układ elektryczny F9Q 736 F9Q 736.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi