maydaywisnia Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Witajcie. Przy prędkości powyżej 70 km/h słychać dziwne grzechotanie, dzwonienie. Doszedłem do wniosku że klamki tylnych drzwi dzwonią i to raczej to jeat takie denerwujące podczas jazdy. Czy ktoś ma lomysł co z tym fantem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwansterp Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Nie tyle klamki co plastiki, zaslepki od hands free. Mam to samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maydaywisnia Opublikowano 19 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Nie stukając w blache poniżej klamki coś świergocze. Tam coś lata i to po obu stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwansterp Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Sprawdź to czarne oczko, zaslepkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maydaywisnia Opublikowano 19 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Jest jakiś trop. Jutro sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwansterp Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Przytrzymaj to oczko palcem i spróbuj uderzać drugą ręką w poszycie drzwi. Jak dzwiek zniknie, to znalazłeś chochlika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Tak! zgadzam się z wami Panowie. To ta czarna zaślepka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maydaywisnia Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Przylepiłem i gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi