bilion11 Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Znalazłem taką nie podłączoną wtyczkę. Ostatnio wymieniali mi odmę . Nie wiem czy zapomnieli tego podłączyć czy tak już było jak kupiłem auto. Nie wiecie od czego to jest ? i gdzie to podłączyć?- nie zauważyłem miejsca do którego to wpiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Przewód do czujnika zamknięcia maski. Może być od autoalarmu lub od systemu Start-Stop. Edytowane 3 Listopada 2019 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilion11 Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Dzięki. Będę musiał podjechać do kogoś od Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi