toudi777 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Mam problem z lampami bi-xenon. Po zapaleniu świateł mijania lampy się poziomują i po chwili opuszczają się maksymalnie do dołu i nie chcą się skręcać podczas skrętu. Czy ktoś miał taki problem?? Nie wiem czy moduł padł czy coś innego się rozprogramowało. Ktoś może wie jak to zrobić?? Poszukuję osoby która ma dobrze ogarniętego Clip-a Edytowane 8 Stycznia 2020 przez toudi777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykowczarek5 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Jak tam kolego poradziłeś sobie z tematem .? Mam to samo było wszystko dobrze dopóki nie podłączony został ddt4all i w sterowniku lamp wartości skasowane zostały ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi