lamcpp Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Cześć, poszukuje przednich klocków i tarcz hamulcowych (uparłem się na firmę TRW) do poniższego samochodu. Patrzyłem na znanym portalu aukcyjnym i nigdzie nie mogę znaleźć tarcz i klocków które pasowały by do modelu: BM1R. W jaki sposób tego szukać? Czy są jakieś katalogi/ czy pod BM1R łapie się też BM0/1_ (takie oznaczenie jest na portalu aukcyjnym) posiadam następujący samochód: Model samochodu: Renault Megane II BM1R Rok produkcji 2006 Pojemność: 1,6 Moc silnika: 82kW vin: VF1BM1R0H35260932 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackowskipatryk Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Kolego ja wymieniałem tarcze i klocki komplet przód i tył. Nie patrz na aukcje chyba że mają sklep. Ja kupiłem na tył komplet Brembo i strasznie dziadostwo koroduje . Fakt faktem że sklepu internetowego.Z przodu mam tarcze polskiej firmy Bozarto nawiercane i klocki TRW sprzedają tak w kompletach. Hamulce super też mam megi2 ph2 2006rok tylko CC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi