Kuterman Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Witam. Mam problem z moją Megane A polega na tym że jak silnk jest zimny to świeci mi się komunikat sprawdż wtrysk błąd PO0010. Po przejechaniu 10 km jak silnik się nagrzeje komunikat gaśnie. Auto pali za pierwszym strzałem zimne czy ciepłe jedzie też dobrze nie muli. Co może być? Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Kuterman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Źle działa czujnik temperatury powietrza zassanego - do czyszczenia Edytowane 29 Stycznia 2020 przez jabrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuterman Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Dzięki za podpowiedź dziś się tym zajmę. A jeszcze mam pytanie gdzie go znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi