CzarQ Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Cześć. Chciałbym wsadzić skórzane fotele + boczki do mojej meganki. Problem w tym, że ciężko znaleźć coś konkretnego w necie. Szukałem wersji sport ale też wszystkie ogłoszenia dawno nieaktualne. I teraz pytanie: Czy do wersji kombi pasowałyby fotele i/lub kanapa z megane 3, lub całkiem innego auta? Nie wiem czy wgl ktoś modził coś takiego u siebie. Myślałem o ewentualnym zakupie foteli z szynami, ale z tylną kanapą już będzie problem, bo tam z kształtem nie pokombinuję. Przeglądałem forum i jest tylko jeden podobny wątek ale też bez konkretnych odpowiedzi. Ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Raczej żadne nie będą pasować - do przerabiania na pewno będą szyny bo nie będą pasować w otwory w podłodze. Proponuję poczekać i szukać oryginałów - co jakiś czas się jednak pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarQ Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Hm. No dobra, w takim razie będę na coś polował. Wiesz moze czy tylna kanapa i boczki z HB pasują do kombi? Bo dużo łatwiej to znaleźć, niż do mojej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Fotele przednie od kombi pasuja do HB 5D, tylnia kanapa już nie. Przednie fotele z HB 3D maja poduszki powietrzne w siedzisku i składane oparcia, więc też nie bardzo pasuja do HB 5D. Radze szukać do wersji jaką masz i nie kombinować Edytowane 9 Marca 2020 przez karolaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarQ Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Rozumiem. Będzie ciężko, ale może coś znajdę.. Boczki również nie będą pasować? Edytowane 9 Marca 2020 przez CzarQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Boczki - kombi i HB przód pasują, tył są inne, pasuje tylko środek (ta część materiałowa albo skórzana w zależności od wersji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi