Siwy19 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Mi to wygląda na pleśń z takimi białymi włoskami jutro zrobię fotkę to wam pokarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Meganka kiełki puszcza... tylko uważaj aby nie zaczęła korzeni zapuszczać... :P Zdemontuj klapkę, obudowę wlewu i wyczyść to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krispek Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Wracając do tematu połamanych zaczepów i odstających klapek. Dość prosto naprawiłem to udając się do najbliższego marketu na dział okuć meblowych i wydając 6zł :D Niestety nie było w kolorze czarnym, odpuściłem sobie malowanie. Poza tym potrzebne były 4 małe (długość ok.10mm) blachowkręty i 30min czasu. Plastik osłony wlewu jest dość twardy, więc otwory pod śruby lepiej nawiercić sobie 1mm wiertełkiem. Śruby trzymają mocno. Klapka ładnie "zaskakuje" na swoje miejsce i trzyma się pewnie bez luzów. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez aston76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meggiespi Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam, odświeżę trochę temat :) Czytam sobie o tych klapkach, ale nie widzę u nikogo tej samej przypadłości, jaka występuje w mojej Megance (II Hatchback). Klapka nie odstaje, siedzi na swoim miejscu, jednak krzywo - jakby coś było z zawiasami. Po zamknięciu opada lekko w dół i muszę ręcznie ją ustawiać. Czy ktoś już tak miał? Jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba89 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi