Katarzyna Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Witam serdecznie wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczką [Megane 2 2003] i mam kłopot, Bo moja podsufitka się porozklejała, chcę ją zdjąć ale z tyłu są poduszki i nie wiem czy jeśli zdejme klemy z akumulatora wystarczy aby poduszki nie wystrzeliły, i jak zdjąć podsufitke by jej nie uszkodzić. Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Zdjęcie klem na pewno pomoże, ale dodatkowo odczekaj kilka minut. Poduszki nie są mocowane do podsufitki, więc demontując tylko ją, nie będziesz musiała rozłączać kostek i jeżeli nie będziesz uderzała w nie mocno, to ryzyko, że wypalą jest znikome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Dzięki bardzo. A może wiesz jak sprawdzić kod lakieru po vinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Wejdź na stronę https://carinfo.kiev.ua/cars/vin/renault wpisz VIN. Kod lakieru to "Bodywork paint". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Dzięki bardzo za pomoc, a niema polskiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Jeżeli chcesz dobrać dobrze lakier do tego co masz na samochodzie to lepiej wybrać się do specjalistycznego sklepu z lakierami i tam mogą dobrać dokładny kolor za pomocą spektrometru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Mam nie daleko mieszalnie lakierów samochodowych tylko nie wiem czy mają spektrometr . A ta strona ukraińska to jest ok, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi