MeganeIIP-sl Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Cześć. Czy ktoś z forumowiczów zdejmował boczki z drzwi przód/tył w swoim Megane 4. Chce podpiąć ambient light pod oświetlenie przycisków szyb i przeciągnąć od wewnątrz taśmy światłowodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCet Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zdejmowałem tył. Ja się robi pierwszy raz, to nieco się schodzi, ale da się bez wyrządzania szkód. Elektryki nie dotykałem. Sposób demontażu (jeśli tego szukasz) znajdziesz w tym poście: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeganeIIP-sl Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Dzięki. Znalazłem w nocy jak tył drzwi rozmontować właśnie od tych autorów, przeglądnolem inne i przodu nie znalazłem. Dzięki za podesłanie i przodu i tyłu. Zamowie u Chińczyka i w ciepły dzień pewnie pobawię się. Będę szukał i podpinali pod oświetlenie przycisków opuszczania szyb. Tylko nie mam schematu więc trzeba szukać. Wezmę się spinka w przewód jak w innych autach nr YT i powinno śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi