Mikke Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Witam. Potrzebuję zdemontował pedał hamulca. Wiem, że należy odkręcić kilka nakrętek kluczem w rozmiarze 13, ale nie wiem jak odpiąć go od sworznia/bolca pompy hamulcowej. Jest tam taka podkładka/zawleczka. Rozumiem, że trzeba ją zdjąć, tylko potem co założyć nową (gdzie można kupić, jakiś numer katalogowy) czy tą która była zdemontowana. Układ hamulcowy jest bardzo ważnym układem więc chciałbym aby w przyszłości nie było problemów, że ktoś nie mógł zahamować przeze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zawleczka jest wielokrotnego użytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivoovi Opublikowano 25 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2025 Można prosić o informację jak wypiąć tą zawleczkę. Wszystko mam odkręcone tylko ta zawleczka trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi