ArturWB Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam. Od pewnego czasu poszukuję chlapaczy na przód do Scenica 1 ph2. Na tył nam zamontowane nieoryginalne- gumowe. Może któryś z kolegów pokaże mi na zdjęciu jak wyglądają taki oryginalne na przód. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 A to było coś takiego jako część oryginalna? Wszystkie chlapacze jakie widuję, bardzo rzadko, na renówkach są raczej domowej roboty z kawałka gumy, albo jakieś zamienniki. A na allegro nie mają, oczywiście nie oryginał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Wczoraj widziałem hatchbacka z chlapakami z napisem Renault w czcionce oryginalnej Renault. W sumie zastanowiło mnie to, bo wszystkie Meg jakie widziałem były bez chlapaczy. Ale doszedłem do wniosku, że z chlapakami beznadziejnie to wygląda ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 ja mam oryginalne przednie chlapacze, w podpisie widać je na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 bronius ale Ty masz takie jakby nakładki - o to Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturWB Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Bronius dzięki za zdjęcie. Zapytam w serwisie o chlapacze. Aż się boję ile zaśpiewają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 no te nakładki to są właśnie fabryczne chlapacze... mam jeszcze tylna ale je zdjąłem, miały kształt takich mini trójkącików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Są oryginalne ale niestety jest to bardzo sztywne i przeszkadza trochę jak się śmiga po krawężnikach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturWB Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Kurka wodna. 180 zł. na przód- duża przesada :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek28 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Kupiłem dzis z giełdy uniwersalne gumowe.Nawet moze być.Latem je sciagne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potentila Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ja mam oryginalne na przód- naprawdę bardzo ładnie wyglądają, nie pękają i nie przebarwiają się- jak odbiorę autko od mechanika wrzucę zdjęcie- ale warto je założyć, unikniecie obić elementów metalowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi