filipektm Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Witam Proszę o info który bezpiecznik jest odpowiedzialny za tempomat w megane III? Dzięki z góry za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Nie ma dedykowanego dla tej funkcji bezpiecznika, zasilanie tempomatu jest z + po zapłonie w module USM. Z tego samego przewodu zasilanych jest jednocześnie kilka innych urządzeń między innymi przekaźnik ogrzewania tylnej szyby, silniczki reflektorów, hamulec elektryczny, czujniki parkowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipektm Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Nie działa mi.Przestał reagować.Od czego zacząć szukać awarii? Ani na wyświetlaczu ani na włączniku nic nie reaguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 (edytowane) Na żółtym przewodzie przełącznika powinno być 12 V po włożeniu karty do slotu, zapłon włączony. Edytowane 16 Czerwca 2020 przez aniewa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davideek Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Witam , Podobny problem mam i ja w renault megane 3 1.6 silnik Po naciśnięciu tempomatu / Ogranicznik Prędkości nic się nie dzieje, gdzie szukać problemu? Albo bezpiecznika albo co?😁 Bo nic nie mogę znajsc , a zależy mi na tym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi