Gość hardsql Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Witam, chce kupić Renault Megane. Mam numer VIN i chciałem się dowiedzieć jaki jest rok produkcji auta. Edytowane 18 Stycznia 2012 przez hardsql Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinello Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Po prostu zadzwoń do serwisu - wszystko Ci powiedzą o tym aucie na podstawie numeru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hardsql Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 [CIACH!!!] Nic nie chcą powiedzieć. W Radomiu tylko jak przyjadę z autem. W Warszawie też i jeszcze odesłali mnie do Renault Polska, a tam zaśpiewali 180 zł i jeszcze pocztą mam im wysyłac jakaś deklaracje. W Łodzi muszę dostarczyć dokumenty. Czyli telefonicznie nic nie załatwisz. [nie cytujemy całości posta pod którym bezpośrednio odpowiadamy] -Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoorT Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Polecam www.autobaza.pl. Wynik: RENAULT VIN: VF1BMR20531335929 KRAJ POCHODZENIA FRANCE PRODUCENT RENAULT TYP NADWOZIA 5DR HATCHBACK MODEL BŁĄD LUB BRAK DANYCH Wprowadź sugerowaną wartość: SILNIK RT 1.2L WERSJA MODELOWA ROZKODOWANIE WG. DANYCH PRODUCENTA PRZEŁOZENIE 5 SPEED MANUAL NUMER SERYJNY KOLEJNY NUMER PRODUKCYJNY PS. kilka innych dekoderow podaje, ze VIN zawiera bledna sume kontrolna, wiec albo podales z bledem, albo cos bylo krecone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hardsql Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Panowie, ja to wszystko już sprawdziłem. Wiem że innych stronkach wywala błąd, ale podane tam są 3 różne przyczyny. Ilość drzwi się zgadza. Proszę o rozkodowanie, albo jak ktoś zna serwis Renault, w którym mi przez telefon podadzą rok produkcji i ostatni serwis to numer telefonu do tego serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoorT Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jak to mowia - "Gdy ktos ci powie zes osiol, to sie nie przejmuj. Jak powie ci to 10 osob, nie ma rady - szykuj siodlo.". Wiec skoro dekodery zgodnie twierdza, ze cos jest nie tak, to znaczy, ze lepiej sobie darowac taka niepewna "okazje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Dekodery w wielu przypadkach wywalają taki błąd i tym bym się nie sugerował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hardsql Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Jak to mowia - "Gdy ktos ci powie zes osiol, to sie nie przejmuj. Jak powie ci to 10 osob, nie ma rady - szykuj siodlo.".Wiec skoro dekodery zgodnie twierdza, ze cos jest nie tak, to znaczy, ze lepiej sobie darowac taka niepewna "okazje". Kolego taki mądry jesteś, a do tematu nic nie wnosisz. Też mi w tych waszych darmowych dekoderach wywalało głupoty, a na bezwypadkowe.net koleś rozkodował i się wszystko zgadzało. Tak wiec radze uważać na te darmowe dekodery bo kiepsko się nadają do sprawdzania auta. Edytowane 18 Stycznia 2012 przez hardsql Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 hahaha, fajna stronka, wywala mi że mam disla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Zadzwoń do ASO. Tam wszystko powiedzą. Po co używać jakis dennych dekoderów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hardsql Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 [CIACH!!!] CZYTAMY ZE ZROZUMIENIEM!!! Panowie czy tu zawsze tak jest że wszyscy walą swoje 3 grosze, a nikt nic na temat nie pisze?? Gdzie jest moderator?? [nie cytujemy całości posta pod którym bezpośrednio odpowiadamy, moderator czuwa ] -Robak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ty stary ale o co Ci chodzi, bo nie rozumiem? Prosisz o to, by ktoś rozkodował Twój VIN, bo nie wiesz jaki jest dokładnie rok produkcji. Więc Ci piszę, żebyś zadzwonił do ASO to tam po VINie Ci powiedzą jaki rok! W czym masz problem człowieku i dlaczego się pieklisz do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Carek, ale ziom pisał ze dzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hardsql Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ty stary ale o co Ci chodzi, bo nie rozumiem? Prosisz o to, by ktoś rozkodował Twój VIN, bo nie wiesz jaki jest dokładnie rok produkcji. Więc Ci piszę, żebyś zadzwonił do ASO to tam po VINie Ci powiedzą jaki rok! W czym masz problem człowieku i dlaczego się pieklisz do mnie? Bo parę postów wyżej napisałem że dzwoniłem do Radomia, Warszawy, Łodzi i w ŻADNYM, powtarzam ŻADNYM serwisie nie podadzą mi tych informacji przez telefon. Zależnie od serwisu muszę mieć dokumenty, dokumenty i auto, lub auto i zapłacić za przegląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 To dzwoń dalej. Ja swoje auto sprawdzałem najpierw w Renault Lisowskiego w Krakowie i tam telefonicznie mi podali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi