Moravcik Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Witam, proszę o opinie na temat tego samochodu. Sprzedawca gwarantuje, że samochód jest bezwypadkowy, jednak auto miało wymienioną przednią szybę (niby w wyniku uderzenia kamienia, sprzedawca nie ma zdjęć pokazujących szkodę). W załączniku zdjęcia przodu i boku zderzaka. Moje pytanie - łączenie zderzaka od strony pasażera wydaję się być ok, łączenie zderzaka od strony kierowcy wzbudza moje wątpliwości, dodatkowo nie podoba mi się spasowanie i wystająca uszczelka przedniego reflektora (od kierowcy). Dodam, że na zdjęciach z ogłoszenia reflektor i spasowanie wyglądało ok. Co o tym myślicie? Z góry dziękuję za każdy komentarz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Rzeczywiście, coś z przodu się działo. Może to była lekka stłuczka i nikt nie naprawiał, ale powinny być jakieś rysy na zderzaku. Jak masz blisko, to pożycz miernik lakieru i sprawdź, zwłaszcza dach. Szybą bym się nie przejmował. Kupiłem jedno auto z wymienioną szybą, a drugie z pękniętą od kamienia i sam wymieniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moravcik Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Niedawno w samochodzie był wymieniany rozrząd, czy to niespasowanie mogłoby być wynikiem złego złożenia po wymianie rozrządu? Nie mam możliwości obejrzenia auta, jestem z innego miasta oddalonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz243243 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Złe spasowanie zderzaka może być bardziej spowodowane wymiana chłodnicy lub czegoś w pasie przednim. Do wymiany rozrządu nie ma potrzeby zdejmować zderzaka. Ja mam samochód od nowości a spasowanie pozostawia wiele do życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi