GrzegorzJak1 Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Witam Panowie jestem po wymianie tunelu w Fluence i mam problem czy przy mieszku ręcznego powinien być jakiś plastik maskownica ? I czy może ktoś ma takie coś na zbyciu ?bo na alle drogo nie mogę nic ogarnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Musisz wyciągnąć tą "skórę" od ręcznego i ją wcisnąć na miejsce. Na dole tej skórki powinien być wszyty biały plastik - ramka z zatrzaskami, które wciskasz w tunel i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzJak1 Opublikowano 13 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) U mnie jest plastyk nie pasujący na otwory po starym tunelu a nie powinno być tam oprócz ramki od skóry jakieś maskownicy plastikowej ? Edytowane 13 Września 2020 przez GrzegorzJak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 W megane jest tak jak na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzJak1 Opublikowano 13 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Czyli od meganki 3 by mieszek z ramką podpasował z tego to wynika bo stary z Fluence miał oprócz ramki od skóry to jest jeszcze maskownica ale długa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi