gaceq Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Witam Od pewnego czasu pojawia mi sie problem ze wskaźnikiem paliwa. W mrozach myślałem że pływak zamarza. Od wczoraj usterka powróciła i z 3kresek, nagle alarm niczym przy przejściu na rezerwę. I miga jedna kreska paliwa z pomarańczową rezerwa. Czy to pływak do wymiany ? Czy jakaś częsta usterka do naprawy samemu ? Chociaż dostać się do zbiornika, zapewne łatwe też nie będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Sprawdź połączenie z pływakiem na baku paliwa (pod siedzeniem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaceq Opublikowano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Powiedz, jest on pod prawym siedzeniem z tylu ? Trzeba wymontowac, czy wystarczy złożyć ? Nigdy do zbiornika nie zagladalem, stąd nie wiem ile czasu musze na to przygotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Jest pod prawym siedzeniem z tyłu. Pod nim jest metalowa osłona przykręcona na dwie śrubki. Pod nią wkładana, gumowa osłona i gniazda na wierzchu. 10-15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi