michalind Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Witam! Niedawno, wracając z Biedronki, zauważyłem pewien problem - przy otwieraniu auta pilotem, nie mrugnął mi lewy przedni kierunkowskaz. Co ciekawe, gdy jadąc samochodem wrzuciłem lewy kierunek, 'cykał' on normalnie, mimo że kierunku nie było. Żarówka została sprawdzona - działała. Mimo wszystko kupiłem nową na stacji benzynowej, zamontowałem i... kierunku dalej nie ma. Tym razem jednak przy wrzuceniu lewego kierunkowskazu, w aucie 'cyka' on szybciej. Szukałem po bezpiecznikach, ale nigdzie nie mogę znaleźć bezpiecznika od kierunków. Co mogę z tym zrobić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Sprawdz moze oprawke kierunkowskazu - ja juz to 2 razy przerabialem (raz z lewej i raz z prawej strony) za kazdym razem kierunkowskaz cykał 2 razy szybciej niż normalnie i za kazdym razem zarowka byla OK. Za pierwszym razem nie moglem sobie poradzic sam z demontazem zarowki (myślałem ze byla spalona) - pojechalem do Renault - i tam powiedzieli ze to wina oprawki pogrzebali i bylo ok. 2 tygodnie temu mialem to samo ale z drugiej strony - pogrzebałem dokreciłem oprawke i luz - cyka jak nówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 jakiś problem z masą na pewno,musisz poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalind Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Sprawdz moze oprawke kierunkowskazu Pomogło, dzięki wielkie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paproc Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Połączono z już istniejącym tematem. Witam W moim bolidzie nie świeci lewy kierunek. Żarówki widać że są dobre. Jak się tam dostać i jak temu zaradzić. Ewentualnie ile by to kosztowało w serwisie. Dziękuje i pozdrawiam Dodano: 26 lip 2014 - 12:55 Lewy przedni :) Edytowane 27 Lipca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Są 2 opcje przez nadkole lub wyciągniecie akumulatora. Do sprawdzenia oprawka, bo styki w niej lubią się nadpalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi