kriss1983 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) Witam. Poszukuję kogoś z Bydgoszczy lub w promieniu 150 km od Bydgoszczy, kto po wymianie ekranu w mojej Megane 4 ustawi wszystko w ddt4all oraz uruchomi mi wszystkie ukryte opcje. Oczywiście wszystko odpłatnie. Edytowane 2 Października 2020 przez kriss1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Jeśli czujesz się na siłach to pożyczę nieodpłatnie dobrego Elma BT. To zajmuje trochę czasu. Jestem z Bydgoszczy Fordonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss1983 Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Własnie kupiłem Elema takiego: https://allegro.pl/oferta/elm327-icar2-vgate-obd2-interfejs-bluetooth-polski-9169274903, na forum pisali, że bez problemu łączy się z ddt4all Wielkie dzięki za ofertę pomocy, jak by się jednak okazało, że ten mój zakupiony Elm nie daję rady to się do Ciebie odezwę. Czy się czuje się na siłach ? nie wiem. Potrafię takie rzeczy robić, komórki stawiam na nogi, ale to w końcu samochód za kilkadziesiąt PLNów więc pewnie będzie stres. Na szczęście na YoutTube są filmy pewnego włocha który dobrze to tłumaczy i pokazuje. Na forum również jest wiele tutoriali, które dosłownie prowadza za rękę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Powinien dać radę. Najgorsze ustawienia są w ABS bo można nieźle namieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss1983 Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Ja będę się starał robić według tutoriali, mam nadzieję że nie uwale komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarasK Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Witam, Czy zakupiony ELM działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi