maciokoki Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Musiałem wymienić lewy przegub zewnętrzny... Wyjęcie sworznia z piasta było mordega ale udało się... Problem jest że po wymianie przdgubu nie jestem w stanie go założyć (wbić) na swoje miejsce dociskam maks ale dalej oska blokuje i nie wejdzie... Brakuje z 2 mm bo boczkiem nie mogę go wcisnąć musi być pionowo... Pomoże ktoś to ogarnąć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 W 2002r. w wersji nadwozia HB były montowane sworznie wahacza mniejsze - fi 16. Natomiast w pozostałych wersjach nadwozia i rocznikach był montowany fi 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciokoki Opublikowano 14 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Okazało się że dekiel który jest na spręzynie w wewnętrznym przegubie zsunął się i wpadł pomiędzy sprężynę ograniczając jej ruch o kilka mm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi