Opiotr84 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Witam podczas odczytywania błędów w clipie i moim scenicu ii pH2 2006 1.9dci 130km sonda się odaczyla i po podpięci ponownie pojawił się komunikat w kalkulatorze hamulca postojowego: ”wykryty wadliwy montaz linki hamulca” wiem ze trzeba zrobić kalibrację hamulca postojowego na płaskim terenie Ale nie wiem gdzie tego szukać w clipie. mógłby ktoś mnie nakierować? a podłączałem klipa bo auto nie chciało zaskoczyć (zapalić). krecil rozrusznik ale auto nic. Po odpaleniu na zapach wszystko było Ok przez 2 tygodnie i dziś znów tylko łechtał i nie odpalił. Ponownie zapach i zadziałało. cos jest nie tak ale na klipie z błędów to mam błąd komunikacji z kalkulatorami wspomagania moze miał ktosncos podobnego REGULAMIN Forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi