pawciooo235 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam Mam megi z 2004 roku z karta Hands free pełna elektryka itd i zastanawia mnie jak zaryglowac drzwi zeby nie bylo mozliwosci otwarcia drzwi o srodka (na zbicie szyby itd.) Dziekuje wszystkim za pomoc w tej sprawie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 z tego co wiem to megane nie ma tzw doryglowania (ktore ma np opel astra). Szukałem również tego rozwiązania i niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 pawciooo235, mógłbyś troszeczkę precyzyjniej zadać pytanie bo powiem szczerze,że nie za bardzo wiem o co Ci chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 W niektórych samochodach jeśli zamkniesz centralny zamek dwukrotnie (miałem tak w oplu astra) to nie ma możliwości otworzenia samochodu od środka - ani przez ciągnięcie za klamkę, ani nawet wyciąganie "żołnierzyków" których nota bene w megane nie ma. Myślę że kolega szuka czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detinko Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 cięcie Nie cytujemy posta w całości, pisząc bezpośrednio pod nim. Naruszasz regulamin. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atlobek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jak widać w załączonej instrukcji tylko w niektórych krajach sa ryglowane drzwi. Moja Megi jest produkowana w Hiszpanii i nie posiada takowych pozdrawiam Atłobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi