Krzychu Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 W obecnej sytuacji pandemicznej żadnego wspólnego wyjazdu niestety nie organizujemy. Użytkownicy, z którymi miałem okazję się kontaktować planują wyjazdy w późniejszym terminie, ja również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Ważniejsza od nas w tym przypadku jest rodzina, by oni bezpiecznie mogli się pożegnać, zważywszy na ograniczenia jakie obowiązują. Ja w tym czasie na pewno się zatrzymam, przerwę pracę i będę duchowo z rodziną Tomka. Pojadę w "siną dal" z flagą z pierwszego lotu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 My również się wybieramy później. Wpadniemy do Tomka w tygodniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Tomku - spoczywaj w spokoju. Ku pamięci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Będziemy kupować wieniec dla Tomika... I tak sobie pomyślałam czy chcielibyście dołączyć jakąś szarfę od forum/napis na wieńcu od nas wszystkich? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Informacyjnie, po uspokojeniu się sytuacji planujemy z @Prezes grupowy wyjazd, zamówienie mszy i zapalenie światełka. Będę informować o wyjeździe w odpowiednim czasie. @Megi98 odezwę się na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Warto obejrzeć i posłuchać. Natalia Rakowska - Aniołom szepnij to (cover) - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi