Mausus Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Witam Nie wiem czy był poruszany ten temat. Czy zdarzyło się komuś zamieniać standardową antenę na tak zwaną płetwę? duzo jest z tym roboty? mam okazję kupić taka niedrogo i sie zastanawiam czy warto wymienić? wizualnie na pewno lepiej wygląda. pozdr. dodam, że chodzi o Meganke IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Porównaj chiński oryginał z chińskim zamiennikiem. Osobiście wydaje mi się, że się różnią na niekorzyść zamiennika, który tylko "wygląda". Sam też jestem ciekaw doświadczeń innych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mausus Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 nie napisałem , że chce kupic chinski zamiennik. Mogę kupić orginał z auta powypadkowego które rozbierane jest na części. Poniżej zdjęcia jak wygląda. 45.webp 46.webp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi