roobi120 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Witam mam problem ze spryskiwaczami w Megane III 1.6 2009 gdy naciska sie przedni spryskiwal spryskuje tylnia szybe czyli przedni nie dziala czy macie jakies pomysly co sie moglo stac. REGULAMIN Forum się kłania, pkt 5 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Do sprawdzenia: - podłączenie wężyków, czy czasem nie zostały odwrotnie podpięte - pompka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Zatarty tłoczek w pompce pełniący funkcję przełącznika przód-tył. Można to naprawić, opisane wielokrotnie na tym forum ale najskuteczniejsza jest wymiana na nowy. Nie kosztuje dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobi120 Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Dnia 26.11.2020 o 06:48, aniewa napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Możesz dać jakis link gdzie jest opisywany ten problem bo na znaleźć nie mogę REGULAMIN Forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Nie musisz mnie cytować bo pamiętam co przed chwilą napisałem. Przykładowy link do naprawy pompki: https://megane.com.pl/topic/18464-pompa-spryskiwacza-szyb-naprawaminimanual/page/4/?tab=comments#comment-441222 Proszę raportować takie posty. Sprawdziłam, opcja cały czas działa - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi