sidek1 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Witam wszystkich. Kupiłem światła do jazdy dziennej . Podłączyłem wszystkie przewody oprócz tzw. Plus za stacyjka. Wiem że w skrzynce z bezpiecznikami w komorze silnika jest tam taki bezpiecznik że jak włączę zapłon lub odpale auto pojawia się tam napięcie. Może ktoś z kolegów, koleżanek przerabiał ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Jest kilka takich miejsc w UPC, uniwersalny + po zapłonie jest w czarnej wtyczce CM pin 1. Można też z białej wtyczki MN pin 13 - automat lub 14- światło cofania. Ogólnie to praktycznie każdy żółty przewód w skrzynce bezpieczników pod maską. Oznaczenia wtyczek są wytłoczone przy gniazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidek1 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 To działa Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi