Kamilmko Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Witam Mam następujący problem Podświetlenie drzwi działa tylko przy otwieraniu i zamykaniu z pilota. Przy normalnych otwieraniu dzwi światełka w środku nie zapalają się. Auto nie piki jak zostawię włączone światła. Nie widzi też że auto się otworzyło i zaraz zamyka wszystkie drzwi. Czy ktoś może coś zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 6 godzin temu, Kamilmko napisał: Nie widzi też że auto się otworzyło i zaraz zamyka wszystkie drzwi. Uszkodzony czujnik w zamku kierowcy jeśli to dotyczy tych drzwi. Pewnie po zgaszeniu silnika i otwarciu tych drzwi nie wyłącza radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilmko Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Nie wyłącza fakt. Ale nie widzi żadnych drzwi. Których nie otworze to brak reakcji. Jeżeli chodzi o drzwi kierowcy to nie mogę ich otworzyć zblizeniowo jak każde inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Ten zamek jest do wymiany lub do naprawy, bo dodatkowo po zamknięciu samochodu BSI nie przechodzi do uśpienia i pobiera zwiększony prąd na postoju. 9 minut temu, Kamilmko napisał: Jeżeli chodzi o drzwi kierowcy to nie mogę ich otworzyć zblizeniowo jak każde inne. .Jest powiązane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi