Ogor Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Witam, ostatnio w swojemu megane 3 1.9 uruchomiłem wypalanie dpf., w trakcie wypalania syn zgasił auto po czym zresetowała się pamięć sterownika. Musiałem kodować wtryski i zauważyłem też że tempomat nie włącza się, i moje pytanie czy da się go spowrotem aktywność pyclipem/ pyrenem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Należy clipem wykonać przyuczenie. Nie pamiętam kodu procedury. Sprawdzę wieczorem. Robiłem u siebie w 1.5dci i raz w 1.6 benzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogor Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Tym pyren się nie da? Nie za bardzo mam w okolicy kogoś z clipem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Tempomat aktywujesz Pyclipem. Wchodzisz w wtrysk, polecenia ECM i dalej PR047-programowanie regulatora-ogranicznika prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 O PR047 mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogor Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Dzięki wielkie zaraz idę programować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi