Shymek Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 (edytowane) Po wymianie radia i zmianie konfiguracji by działało z nowym wyświetlaczem przestało działać podświetlenie przycisków radia. Pojawił się w CLIPie błąd - usterki wewnętrznej radia Wcześniej na tym radiu podświetlenie klawiszy działało. Postanowiłem wymienić na jeszcze inne radio bo myślałem że w tamtym coś umarło - przy podłączaniu podświetlenie się zapaliło tylko na chwilę ale po wpisaniu kodu również podświetlenie klawiszy nie działa. W obu radiach wszystkie funkcje pięknie działają tylko brak tego podświetlenia klawiszy. Co może być przyczyną? Dodam że przez tą usterkę nie mogę wejść w konfigurację oświetlenia w module multimediów P.S. podświetlenie klawiszy klimy działa, regulacja podświetlenia działa ale tylko na wskaźniki i klimę - ekran wyświetlacza nie da się regulować. P.S.2 w radiu błąd jest: DF027 MODUŁ ELEKTRONICZNY 1.def Edytowane 21 Stycznia 2021 przez Shymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 błąd oznacza błąd konfiguracji radia , coś zostało zmienione w konfiguracji lub radio jest od innego rodzaju auta Z jakiego auta radio i do jakiego montujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 Tak aby nie zakładać nowego tematu. wie ktoś jakie idą ledy do radia arkamsys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi