endymion26 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Witam Mam Scenica III 2012r 1.5DCi 110KM PHII Nie mam światła mijania z przodu po stronie pasażera. Wymieniałem żarówki na nowe ale to nic nie dało. Po zmierzeniu miernikiem brak zasilania w kostce przy reflektorze. Jaki i gdzie umiejscowiony jest bezpiecznik który odpowiada za to światło mijania. Bo podejrzewam ze to właśnie wina bezpiecznika Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Bezpiecznik jest w skrzynce pod maską. Rozpiska jest w dziale Pliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endymion26 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Przejżałem ten schemat z działu pliki ale za bardzo niezrozumiałem co i gdzie. Czy mozesz mi jakos wskazac na rysunku która to skrzynka i który bezpiecznik. Prosze o pomoc. I czy trzeba demontować akumulator żeby się tam dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Nie wiem jaką masz skrzynkę pod maską bo były w sumie trzy rodzaje, to jest duża skrzynka naprawo od aku z czerwonymi przesuwkami. Akumulatora nie trzeba wyjmować. Na rysunku bezpieczniki 25 i 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi