Woler Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witam Przeszukałem forum, ale nie widzę odpowiedzi na mój problem. Kupiłem Megane III radio działało, zawiozłem auto do prania, klimatyzacja itd. Po odbiorze auta, radio przestało działać, nie chce się w ogóle włączyć. Sprawdziłem bezpieczniki i są w w porządku, radio zostało wyciągnięte, odłączona kostka, Akumulator także odłączony. Nic to nie dało radio dalej nie reaguje, na małym wyświetlaczu nie pokazuje żadnych informacji, tylko temperaturę i godzinę( załączam zdjęcie radia) Prośba o pomoc, już skończyły mi się pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) W M2 po odgrzybianiu czasami się krzaczy hands free + otwieranie i zamykanie auta z karty. Może w M3 są podobne problemy... Edytowane 30 Stycznia 2021 przez KDKJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woler Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Dzięki za info. Z otwieraniem, zamykaniem i kartą nie ma problemu. Tylko radio nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zbyt długie ozonowanie może podobno zaszkodzić w jakiś sposób elektronice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woler Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Dnia 31.01.2021 o 21:17, Jottar napisał: Papuga Dziękuję, i co z tym teraz zrobić. Odpuści samo? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - Prezes Dziękuję za informację, nie widziałem. Jednak dalej nie wiem jak rozwiązać mój problem ? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.12 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Myślałem, że kliknąłem obserwowanie tematu... W moim przypadku był to maj/czerwiec (więc temperatury inne) i po prostu porozkręcałem plastiki pod nawiewami. Było widać ślady cieczy na tych plastikach. Po odparowaniu zaczęło normalnie funkcjonować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi