credo1 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 31.12.2020 r. wygasła aktywacja oprogramowania sondy Can Clip. Klucz który posiadam nie działa. Co zrobić? Macie pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sapient Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Też tak miałem. U mnie pomogła dopiero instalacja wersji V188. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Renault Clip tool by mr rorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
credo1 Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Ok, dzięki za pomoc. Podziałam i dam znać. Zainstalowałem clipa na starym laptopie z xp, ale data ustawiona na 2015 rok. Wszystko gra. Także, klucz aktywacyjny po 2020 r. nie potrzebny. Wystarczy ten z płyty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuronedi Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Witam credo1, czy zmiana daty w Win XP na 2015 nie kłóci się po podłączeniu do auta? Boję się czy aby ten manewr nie uszkodzi Klipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Ale po co jak normalnie da się do 2029r aktywować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuronedi Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Witam Qbak, niestety nie mam takiego cracka. Masz może do udostepnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Tak jak pisałem wyżej. Poszukajcie na necie Renault Clip tool by mr rorry . Przy aktywacji zmienić region w systemie na francuski ze względu na inaczej zapisywana datę. I jest wszystko bez kombinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuronedi Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Dzięki halas2, zabieram się za szukanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) Jak pamiętam to ja chyba używałem wersji 2.5 albo 2.6. Na win xp może chcieć doinstalować biblioteki .net ale na win 7 idzie już gladko Edytowane 8 Marca 2021 przez halas2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuronedi Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Miał byś ją może do udostepnienia? Znalazłem crack na stronie MHH Auto ale rejestracja nie bardzo działa, czekam na odpowiedź od admina. Przy zmianie daty w WinXP na wsteczną (powrót do przeszłości) można działać na starym cracku. Clip łączy się z autem (15 letnim). REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.12 - aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 W dniu 8.03.2021 o 18:33, neuronedi napisał: Dzięki halas2, zabieram się za szukanie! Jak znalazłeś? Bo ja jak zacząłem grzebać, to chyba muszę na nowo zainstalować Clipa i cofnąć datę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi