mlodyrochu Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 witam , jak w tytule po aktualizacji z 2.2 na 3.3 981 nie mam mapy auto niestety po gwarancji nie mam możliwości ściągnięcia mapy jeśli można was prosić o jakiś link do ściągnięcia mapy bedę bardzo wdzięczny,dziękuje za pomoc Temat rozwiązany, silnik wycieraczek wymieniony na sprawny mechanizm wyczyszczony nasmarowany REGULAMIN Forum się kłania 5.6, 5.7 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 https://www.foroclub.es/megane4/viewtopic.php?f=420&t=22675&sid=22f31de7cad827a39c8996c9d381bfbd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyrochu Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Dnia 19.02.2021 o 19:59, sylwekdm napisał: Papuga czy musze się zalogować , bo nie mogę pobrać dziękuje za szybka odpowiedz Temat rozwiązany, silnik wycieraczek wymieniony na sprawny mechanizm wyczyszczony nasmarowany REGULAMIN Forum się kłania 5.6, 5.7, 5.13 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 1 godzinę temu, mlodyrochu napisał: bo nie mogę pobrać Już linki wygasły. Masz inną stronę: https://www.msieurlolo.fr/forum/index.php?topic=66508.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyrochu Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 sylwekdm po wgraniu mapy jest napis nawigacji poza zasięgiem mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 19 godzin temu, mlodyrochu napisał: po wgraniu mapy jest napis nawigacji poza zasięgiem mapy Subskrypcję masz jeszcze aktywną, czy się skończyła? Co Tobie pokazuje w My Renault? Masz jakieś aktualizacje do zrobienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyrochu Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 subskrycia się skończyła , w My Renault nie mam nic do pobrania żadnej aktualizacji nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Dnia 22.02.2021 o 10:18, mlodyrochu napisał: subskrycia się skończyła Poczytaj ten temat. https://www.msieurlolo.fr/forum/index.php?topic=66946.0 Albo przewertuj inne tematy z tego forum. Mapę ściągnąłeś właściwą? Bo na tej stronie którą Tobie podałem była również okrojona bez Europy Wschodniej Do mapy z poza MyRenault potrzebujesz pliku z licencją. https://www.msieurlolo.fr/forum/index.php?topic=58085.msg664614#msg664614 Dnia 22.02.2021 o 10:18, mlodyrochu napisał: żadnej aktualizacji nie mam Tutaj masz rozwiązanie problemu "nawigacja poza zakresem mapy": Punkt 1, krok drugi: https://www.msieurlolo.fr/forum/index.php?topic=60654.0 Przed instalacją mapy nie zrobiłeś tego co było na czerwono przy pobraniu mapy: Upewnij się, że wcześniej załatałeś partycję IGO odpowiadającą wersji twojego R-Link 2 przed zainstalowaniem tego mapowania, zobacz temat TUTAJ . Poprawiony wynik IGO z dokładną lokalizacją fotoradarów można znaleźć TUTAJ . Temat rozwiązany, silnik wycieraczek wymieniony na sprawny mechanizm wyczyszczony nasmarowany REGULAMIN Forum się kłania 5.4, 5.12 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyrochu Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 temat uważam za zamknięty problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DenekDNE Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 (edytowane) Panowie, Czy jest szansa na jakiś tutorial z waszej strony jak zrobić aktualizacje z 2.2 na 3.3 żeby nie stracić Map i ogólnie ten proces załatwić jak najmniej boleśnie? Zarejestrowalem się na tym francuskim forum, ale jak jestem zalogowany i klikam w jakiś link podany przez Was powyżej, to pokazuje mi się na ich stronie info że taki wątek nie istnieje. Jak się wyloguje i odpalę link, to mogę czytać wątek, ale nie mogę nic z niego ściągnąć. ? Może któryś z Was mógłby wrzucić potrzebne pliki na jakąś chmurę publiczną i udostępnić z opisem co i jak dla potomnych? Chyba że proszę o zbyt wiele, to proszę napiszcie wprost Edytowane 19 Marca 2021 przez DenekDNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 U mnie całe forum działa. Linki do plików jeszcze nie wygasły. Tam jest konkretny tuorial który na pewno działa. Zacznij może od początku: https://www.msieurlolo.fr/forum/index.php?board=678.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DenekDNE Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Nie ściemniam. Sprawdziłem na 2 telefonach i kompie. Zobacz godzinę na zegarku. Może to przez to co mam napisane pod nazwą usera? "Oczekiwanie na diagnozę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 8 minut temu, DenekDNE napisał: "Oczekiwanie na diagnozę" Tak. Musisz trochę poczekać, aż admin doda Ciebie do forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DenekDNE Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 sylwekdm miałeś rację, wystarczyło poczekać i ładnie po francusku się przywitać. Dostęp do forum mam. Teraz jeszcze jedno pytanie. Obecnie jest wgrana wersja 2.2.17 a na forum robią upgrade do 3.3 z wersji 2.2.19. Wszedłem na stronę Renault i wpisałem VIN auta i wyskoczyła mi aktualizacja do ściągnięcia dla wersji 2.2.19. Rozumiem że ją ściągnąć i aktualizować, następnie z wersji 2.2.19 dopiero zrobić update do wersji 3.3?sorry za stek pytań, ale świeży jestem mocno w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 2 godziny temu, DenekDNE napisał: Rozumiem że ją ściągnąć i aktualizować, następnie z wersji 2.2.19 dopiero zrobić update do wersji 3.3 Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi