elf Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Witam, Poszukuje kontaktu z @misiekstaszic a dokładniej chodzi o tą osobę >> Cel informacyjny/programowy Ma ktoś może namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 A przez YouTube próbowałeś się kontaktować? Możesz np zostawić komentarz pod jednym z nowszych filmów, może się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Jeszcze nie, tę możliwość zostawiłem sobie na koniec. Wyłuskałem z tych wstawek YT e-maila, napisałem, ale nie jestem pewien czy to właściwy. Nic, może się jakoś uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Kolega @elf tak jak wspomniał @meganecoupe02 najlepiej zostawić komentarz pod filmem. Wtedy autor nagrania dostanie powiadomienie, to jest najlepsza opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Tak przyjdzie mi uczynić. Miałem nadzieję, że wymieniona osoba jest tu obecna i dlatego powstał temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samuelek Opublikowano 2 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2025 W dniu 22.02.2021 o 11:16, elf napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Dzień dobry, również Poszukuję kontaktu do misia Staszica z kanału YouTube chciałbym zrobić z nim wywiad proszę o kontakt e mail, osoby które wiedzą jak się z tą osobą skontaktować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi