Vego26 Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Witam. Mam problem, nie wiem gdzie znaleźć bezpiecznik hamulca postojowego elektrycznego renault koleos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Skrzynka bezpieczników pod maską po lewej stronie komory silnika. Bezpiecznik numer 14 na rysunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vego26 Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 A cY mize byc odpowiedzialny za niedziałający reczny i blad check parking brake ? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 Proszę czytać i poprawić przed wysłaniem, co palce na klawiszach nastukały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
criswrock77 Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 W dniu 24.02.2021 o 15:40, Vego26 napisał: Witam. Mam problem, nie wiem gdzie znaleźć bezpiecznik hamulca postojowego elektrycznego renault koleos. Witam szukam przekaźnika zasilania sterownika silnika w komorze silnika Renault Koleos I 2.0 dci 150KM 4x4 automat 2012 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Sterownik silnika zasilany jest z modułu UPC pod maską. Tam wlutowany jest przekaźnik wtrysku. Wyjście na białym złączu CN, styki pinów 2 i 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi