toudi777 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam. Poszukuję kogoś kto mógłby i jest w stanie wgrać plik konfiguracyjny do lamp xenon bo wywaliło mi całą konfiguracje i lampy przestały działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undercover20 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Mogę podesłać skrypt do wykonania w PyRen z domyślną konfiguracją modułu świateł pod Twój VIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykowczarek5 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 W dniu 4.03.2021 o 16:13, undercover20 napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Witam kolego była by możliwa pomoc właśnie wsadu wartości do Megane 3 kurde przez ddt4all wszedłem w limp light w sterownik świateł i teraz ani Mi nie poziomuja się ani lampa nie skręca a wszystko przed działało VF1KZ0L0645593782 Będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undercover20 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Proszę bardzo. cmd_29_3782_285J31243R.cmd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykowczarek5 Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 (edytowane) Dziękuję Ci bardzo !!!??? A kolego mógł byś zerknąć w ten mój temat ? https://megane.com.pl/topic/85759-programowanie-bcmuch-łódź-i-łódzkie-megane-iii/ Kolego jak to dobrze wgrać ? Edytowane 9 Września 2021 przez patrykowczarek5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undercover20 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Uruchamiasz PyRen, wybierasz opcję Macro i wybierasz ten plik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykowczarek5 Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 W dniu 6.10.2021 o 20:38, undercover20 napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Suoer dziękuję. Ci bardzo w niedzielę pobawię się dam znać. ? Kolego po wczytaniu pliku pokazało mi się takie okno światła nie ruszyły się nic możesz nakierować co dalej? Poprawka światła robią zeza ale niestety nie przywróciło skręcania nimi ( bixenon skrętny ) kolego mogę poprosić do ciebie namiar telefon email ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maufi Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Dzień dobry, czy mógłbym odświeżyć temat? Mam podobny problem.. VF1BT1H0E38956431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi