KDKJ Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Witam, mam pytanie dotyczące czujnika temperatury wewnętrznej. Do poprzedniej Megi, gdy kupowałem lusterko fotochromatyczne dostałem także tą obudowę z czujnikiem z taką "turbinką". Miałem to zamontowane, lecz nie dostrzegłem większej różnicy (de facto jeździłem z tym 1 dzień). W PyRenie zauważyłem, że się znacznie szybciej odświeżały wartości od tego zwykłego termometru. Warto zamienić ten podstawowy na ten z turbinką? Jak z pomiarami (chodzi o temperatury a nie częstotliwość, ponieważ ta jest zauważalnie częstsza) i trwałością? Pytam, ponieważ finalnie Megi poszła na kasację z fabrycznym czujnikiem i ten "turbinkowy" u mnie leży i się kurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokol9090 Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 (edytowane) Dołączę się do tematu. Ktoś wie, jak dokładnie nazywa się ten czujnik z wiatraczkiem za wewnętrznym lusterkiem wstecznym? Mój zaczął buczeć, przeczyszczenie i smarowanie nic nie pomogło. Szukam tej części w internecie, jednak pod hasło czujnik temperatury wewnętrznej nic mi nie pokazuje. Ja mam Megane II pH I Edytowane 26 Maja 2021 przez Sokol9090 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi