Szymonm Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Witam, czy swap 1.5 na 1.6 jest możliwy? Zastanawiam się czy skrzynia będzie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Wg mnie takie kombinacje nie mają żadnego sensu. Sprzedać i kupić samochód w innej wersji silnikowej, jeżeli obecna nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonm Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) tak myślałem, bo poprzedni właściciel wydał około 2000zł na regeneracje wtryskiwaczy a mój mechanik powiedział że nic nie było robione Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez Szymonm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi