henio350 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 witam wszystkich, jestem nowy na forum i proszę o wyrozumialość wymieniłem zamek w tylnych prawych drzwiach, po zmontowaniu okazało się że gdy zamykam z pilota drzwi to przednie drzwi i lewy tył się zamykają a prawy tył nie,po otwarciu z pilota prawy tył zamknięty a reszta otwarta.Jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Jak docisniesz zamknięte drzwi to zamek pracuje prawidłowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio350 Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Miałem tak w Clio 2: nie udało mi się znaleźć rozwiązania. Czasem się otwarły a czasem nie. Nawet silniczek podmieniłem bez rezultatu. Może wina zamka. Pomagało dociśnięcie drzwi od zewnątrz bo nawet od środka nie chciały się otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio350 Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Spróbuję sposobu z francuskiego forum. Klucz do stacyjki na pierwszą pozycję zamykanie przyciskiem zamykania drzwi od wewnątrz aż usłyszysz sygnał dźwiękowy, następnie przycisk otwierania. Zobaczymy czy pomoże. Z tego co pamiętam, zamknąłem samochód z pilota .czyli prawe tylne drzwi były otwarte, zdjąłem tapicerkę przeciąłem obydwa przewody od siłownika, otworzyłem samochód z pilota, podłączyłem przewody na krzyż zamknąłem wszystkie drzwi. Pilotem zamknąłem i u mnie zadziałało. Zamykam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi