djb Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Cześć. Co myślicie o tym egzemplarzu? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-kadjar-oplacony-1-2-benzyna-ID6DS9yA.html#galery-open I jak silnik 1,2tce wypada w uzytkowaniu? Z 1,4tce w Meganie jestem zadowolony. Edytowane 9 Czerwca 2021 przez djb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Odpuść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 (edytowane) Dlaczego odpuść? Patrząc na to co przyjeżdża do Polski to ten nie jest tragiczny i nie ma jakoś przestrzelonej ceny. Co do 1.2 to już to różne wojny widziałem na forum:) Edytowane 10 Czerwca 2021 przez halas2 Brak słowa nie w zdaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Godzinę temu, halas2 napisał: Co do 1.2 to już Właśnie ze względu na silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 ^^^ A ja akurat polecam ze względu na silnik. W MIV sprawdza się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi